Julen er slut

Det betyder også at juleølsforbrugerundersøgelsen fra UranHjort.dk er slut.
En helt ukritisk gennemgang af resultaterne fra undersøgelsen resulterede i dette lagkagediagram:


Tuborgs Julebryg blev altså vinder af undersøgelsen, formentlig på grund af deres reklamer.
Hvis I en dag rent faktisk fik lyst til at smage den, så læg mærke til hvor lidt den egentlig smager af. Men hvis man ikke kan lide øl, så er det da froståeligt nok, bortset fra man i dette tilfælde nok burde holde sig til sodavand med alkohol.

Hvis man går lidt dybere i detaljer med stemmerne kan man se at der er mange der har stemt mere end en gang. Det er da også forståeligt, hvis det er forskellige øl man har stemt på, hvilket det også er for de fleste, men nogen har stemt på den samme flere gange (jeg kan se at jeg selv har gjort det). Den ene stemme der er kommet på "Andet", har jeg valgt at tolke som værende kritik af de øl man kunne vælge, da personen der har afgivet denne stemme ikke har skrevet navnet på den øl han/hun ville nominere som den bedste. Det kan jeg ikke helt forstå, da Brøckhouses juleøl faktisk er rigtig god, og Blå X-Mas er rar samt Carlsberg 47 også kan drikkes (omend den er lidt stærk).

Har du kommentarer til denne hurtige analyse af juleølsundersøgelsen, så send en mail til juleoel@uranhjort.dk eller skriv en besked i forummet.
Mads